Naar de startpagina
VerlanglijstAccountWagen
 • Home
 • /
 • Waterontharders
 • Waterontharders

  Water is van levensbelang en met onze waterontharders zorg je voor een optimale kwaliteit. De kalk in het water wordt geneutraliseerd en alle gezonde mineralen blijven behouden. Naast de positieve invloed op jouw gezondheid zorgt het ook voor een langere levensduur van leidingen en machines.

  5 Producten
  Watts - OFTWH 38L
  Watts - OFTWH 38L
  • Capaciteit Bij 10°D: 2280
  627,61
  Bekijk meer
  Watts - OFTWH-R 23L
  Watts - OFTWH-R 23L
  • Capaciteit Bij 10°D: 1320
  470,95
  Bekijk meer

  Online jouw waterontharders kopen

  Een waterontharder zorgt ervoor dat de hardheid van het water omlaag wordt gehaald. Hardheid van water wordt aangeduid met Dh, dat staat voor Duitse hardheid. De toepassing van die hardheid in vermindering brengen, heet waterontharding. De werking ervan gebeurt met speciale korrels, waar het kalk zich aan hecht. Zo wordt er voorkomen dat er kalk in het water achterblijft. Je hebt dan geen last meer van kalk tijdens het schoonmaken. Ook drinkwater smaakt minder hard.

  Watts staat voor kwaliteit

  Watts OneFlow staat voor duurzame kalkpreventie. Dat wil zeggen dat het water wordt verzacht zonder het gebruik van zout en chemicaliën. Daarom is OneFlow geen traditionele waterontharder, maar een waterverzachter. Het zogenaamde TAC-patroon in deze verzachter zorgt ervoor dat de kwaliteit van jouw water verbetert door de kalkdeeltjes te neutraliseren. Zo worden vitale mineralen behouden, zoals calcium en magnesium. Bij traditionele waterontharders worden vaak ook de goede mineralen afgebroken. Daarnaast is hardnekkige kalk in de douche, in leidingen en in jouw machines verleden tijd.

  10 voordelen van Watts OneFlow voor jou:

  1. kalk verwijder je eenvoudig van apparaten
  2. drinkwater smaakt aangenaam zacht
  3. eenvoudige installatie
  4. energiebesparend
  5. minimaal onderhoud
  6. bestaande kalk wordt verwijderd en gereinigd
  7. innovatieve techniek is ontworpen met respect voor het milieu
  8. geen afvalwater en dus geen onnodige waterverspilling
  9. geen elektriciteit nodig voor aansluiting en werking van de OneFlow
  10. geen zout of andere chemicaliën toegevoegd aan het water

  Duurzame waterverzachter

  De techniek van de Watts waterverzachter draagt ook bij aan een beter milieu. Bij traditionele systemen wordt er gebruik gemaakt van veel drinkwater, zodat de leidingen gespoeld en kalkvrij gemaakt kunnen worden. Dit onnodige drinkwater met zout of chemicaliën belandt in het riool. Met het systeem van Watts is dit niet nodig en je hebt dan ook geen last van waterverspilling. Ook worden er geen zout en andere chemicaliën toegevoegd. En het gebruik is zonder elektriciteit. Allemaal pluspunten die maken dat deze waterverzachter een duurzame keuze is.

  Eenvoudig zelf te monteren

  Een waterontharder installeer je vaak eenvoudig zelf. Je kunt de ontharder het beste plaatsen vlak na de watermeter. Dit zorgt voor een optimale werking. Plaats de ontharder zo, dat je er eventueel later nog makkelijk bij kan. Bij de OneFlow zijn er een aantal specifieke factoren waar je rekening mee moet houden bij de montage. Wij delen onze praktische tips uiteraard wanneer je deze wilt gaan installeren. Heb je nog vragen over de installatie? Bel dan met onze klantenservice. Zij helpen je graag.

  Meer weten over waterontharders, airconditioning of verwarming?

  We leggen het graag allemaal persoonlijk aan je uit. Wil je ook meer weten over de mogelijkheden voor radiatoren, vloerverwarming en airconditioning? Kom dan langs in onze showroom. We laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is voor een optimaal woonklimaat in jouw huis.

  Veelgestelde vragen over waterontharders

  Wat is een waterontharder?

  Welke verschillende soorten waterontharders zijn er?

  Wat kost een waterontharder?

  Is zacht water veilig om te drinken?

  Kan een waterontharder helpen bij het verminderen van kalkaanslag?