Naar de startpagina
VerlanglijstAccountWagen
  • Home
  • /
  • Over ons
  • Over ons

    Door de grote hoeveelheid radiatoren die wij dagelijks bij onze klanten afleveren kunnen wij kwalitatief goede radiatoren leveren tegen outlet prijzen. Radiatorendiscounter.nl is onderdeel van de Discountergroep (dè online retailer op het gebied van installatietechnieken) en erop gericht voor jou als klant een betrouwbare en professionele partner te zijn.

    Radiatorendiscounter.nl gelooft in specialisme, daarom schreeuwen we niet alleen met lage prijzen, maar geven advies met verstand van zaken. Wij staan voor service! Met acht 'Discounters' werken we keihard om van jou als bezoeker een tevreden klant te maken.

    In tegenstelling tot veel internetbedrijven ben je bij ons van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom in Drunen (Noord-Brabant). Laat je vrijblijvend adviseren over radiatoren en toebehoren. Ook voor het installeren van jouw aankoop kunnen wij je van dienst zijn. Wij beschikken over een team van erkende installateurs die de volledige aanleg kunnen verzorgen! Wij zijn regionaal werkzaam in een straal van 50 km vanaf Drunen (Noord-Brabant). Om een totaalofferte voor materiaal en installatie aan te vragen, willen wij je verzoeken per e-mail info@radiatorendiscounter.nl of telefonisch contact op te nemen.