Naar de startpagina
VerlanglijstAccountWagen

Officieel Jaga Partner

Shop Jaga Producten
section 1 background image

Over Jaga

Wij zijn verheugd je te kunnen informeren dat wij de officieel Online Partner zijn van Jaga. Deze samenwerking brengt verschillende voordelen met zich mee voor onze gewaardeerde klanten.

Als online partner van Jaga hebben wij directe toegang tot hun uitgebreide assortiment hoogwaardige radiatoren en klimaatoplossingen. Dit stelt ons in staat om je een brede selectie van Jaga-producten aan te bieden, inclusief hun innovatieve en energiezuinige verwarmings- en koelsystemen.

De voordelen voor je als klant zijn talrijk:

  1. Kwaliteit en Betrouwbaarheid: Jaga staat bekend om zijn kwalitatieve producten die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. Als online partner verzekeren wij je van de originele Jaga-producten met volledige garantie.
  2. Toegang tot Volledig Assortiment: Onze samenwerking met Jaga stelt ons in staat om hun complete assortiment aan te bieden, waardoor je een ruime keuze hebt om het ideale verwarmings- of koelsysteem voor uw behoeften te vinden.
  3. Expert Advies: Onze medewerkers worden regelmatig getraind door Jaga-experts, waardoor wij je kunnen voorzien van deskundig advies over welke producten het beste aansluiten bij jouw specifieke wensen.
  4. Showroom bezoek: Naast onze eigen showroom beschikken wij tevens over alle faciliteiten van de nieuwe Jaga showroom in Den-Bosch. Wij nodigen je van harte uit voor een exclusief bezoek.
  5. Snelle Levering: Door onze directe samenwerking met Jaga kunnen wij een efficiënte en snelle levering van hun producten aanbieden, zodat je snel kunt genieten van jouw nieuwe verwarmingssysteem.
  6. Innovatieve Oplossingen: Jaga staat bekend om zijn innovatieve benadering van klimaatbeheersing. Als officieel partner kunnen wij je helpen bij het kiezen van energiezuinige oplossingen die comfort bieden en jouw energieverbruik optimaliseren.

Wij streven ernaar om je de best mogelijke ervaring te bieden bij het kiezen van jouw Jaga-producten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor adviesover welke Jaga-radiator of -oplossing het meest geschikt is voor jour situatie.

Shop alle Jaga producten