Naar de startpagina
VerlanglijstAccountWagen
 • Home
 • /
 • Klantenservice
 • /
 • Retourneren
 • Retourneren

  Je hebt een bedenktijd van veertien dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wanneer een radiator uit de verpakking is geweest kan de fabrikant verpakkingskosten aan ons doorberekenen welke wij weer door kunnen berekenen naar jou. Dit product dient immers weer verkoopklaar gemaakt te worden.

  Je bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Dit betekent dat de kosten voor eigen rekening zijn en je zelf het transport dient te organiseren, wij komen het product niet bij jou ophalen. Ook ruilen we het product niet bij je om in combinatie met een levering. Wij verzoeken je om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij sturen je dan je eigen retourformulier. Jouw retourzending wordt alleen verwerkt indien je dit retourformulier hebt bijgevoegd. Uiteraard kan je de materialen inclusief retourformulier ook persoonlijk afgeven bij ons aan de balie in Drunen.

  Zodra het product in goede staat door Radiatorendiscounter.nl is ontvangen wordt het factuurbedrag m.b.t. de aankoop aan de consument binnen veertien dagen terugbetaald. Radiatorendiscounter.nl gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat je als consument hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor jou als consument.

  Alle JAGA radiatoren/convectoren en producten die speciaal op maat en/of klantspecifiek worden gemaakt kunnen niet retour. Dit geldt ook voor radiatoren met een linkse aansluiting en/of die zijn uitgevoerd in een afwijkende, niet standaard, kleur.

  Klantenservice 0416-747121, bereikbaar van 13:00 tot 16:00.