Naar de startpagina
VerlanglijstAccountWagen
 • Home
 • /
 • Boilers
 • Boilers

  Bij Radiatorendiscounter geloven we dat warmtecomfort, energiezuinigheid en duurzaamheid samengaan. Deze 3 pijlers vind je terug in ons aanbod van boilers. Kies je favoriet en geniet van het comfort in jouw huis.

  5 Producten
  Ferroli Titanosmart - 130 liter
  Ferroli Titanosmart - 130 liter
  • Tankvolume: 130
  309,00
  Bekijk meer
  Ferroli Titanosmart - 50 liter
  Ferroli Titanosmart - 50 liter
  • Tankvolume: 50
  215,00
  Bekijk meer
  Ferroli Titanosmart - 120 liter
  Ferroli Titanosmart - 120 liter
  • Tankvolume: 120
  290,00
  Bekijk meer
  Ferroli Titanosmart - 100 liter
  Ferroli Titanosmart - 100 liter
  • Tankvolume: 100
  255,00
  Bekijk meer
  Ferroli Titanosmart - 78 liter
  Ferroli Titanosmart - 78 liter
  • Tankvolume: 78
  225,00
  Bekijk meer

  Jouw nieuwe boiler eenvoudig online kopen

  Warmwaterboilers zijn er in allerlei soorten en maten en garanderen dat warm water direct beschikbaar is. Onze energiezuinige boilers maken gebruik van geavanceerde technologieën en isolatiematerialen om zo te zorgen voor een optimale prestatie. Hierdoor kun jij genieten van een ontspannende douche na een lange dag of een warm bad voor ultieme ontspanning. In ons assortiment vind je verschillende soorten die stuk voor stuk staan voor kwaliteit en helpen bij het verlagen van je encvergierekening. Kies je favoriet en bestel deze eenvoudig online.

  Wat is een warmwaterboiler?

  Een boiler is een vat met daarin water dat wordt verwarmd door verwarmingselementen voor huishoudelijk gebruik. Een warmwaterboiler is zo ontworpen dat jij direct kunt genieten van warm water wanneer jij dit nodig hebt om bijvoorbeeld af te wassen of te douchen. De meest bekende is de elektrische boiler. Dit type maakt gebruik van een elektrisch verwarmingselement om het water op te warmen. De temperatuur wordt hierbij geregeld door een thermostaat die het verwarmingssysteem aan- of uitschakelt op basis van de ingestelde temperatuur en je vraag naar warm water.

  7 voordelen van onze energiezuinige waterboilers

  • direct beschikbaar warm water
  • geen verspilling koud water
  • geen risico koolmonoxidevergiftiging
  • comfort en gemak
  • efficiënt energieverbruik
  • kostenbesparing op energierekening
  • milieuvriendelijk

  Wat is de beste keuze voor jou!

  Welke boiler heb ik nodig? En waar kun je een boiler het beste plaatsen? Vragen waar onze experts je graag een antwoord op geven. We delen hier een aantal zaken om rekening mee te houden:

  1. Capaciteit: bepaal de benodigde capaciteit van de boiler op basis van het waterverbruik in jouw huishouden. Houd rekening met het aantal badkamers, kranen en apparaten die warm water nodig hebben. Een te kleine boiler kan resulteren in onvoldoende warm water, terwijl een te grote boiler onnodig energieverbruik kan veroorzaken.
  2. Type boiler: er zijn verschillende typen boilers beschikbaar, zoals elektrische boilers, gasboilers en zonneboilers. Overweeg de beschikbaarheid van energiebronnen in jouw woning, energie-efficiëntie en kosten bij het kiezen van het juiste type boiler.
  3. Energiezuinigheid: let op het energielabel of de energie-efficiëntieklasse van de boiler. Kies voor een model met een hoog rendement om energie te besparen en lagere operationele kosten te hebben.
  4. Ruimte: bepaal waar je het beste de boiler kunt plaatsen in jouw huis. Onze vakmensen kunnen je hierover informeren.
  5. Installatie: laat je boiler installeren door een professional. Zo ben je verzekerd van een professionele montage en werking van je boiler.
  6. Onderhoud: sommige modellen vereisen regelmatig onderhoud, terwijl andere minder onderhoud nodig hebben. Onze experts vertellen je hier graag alles over.

  Twijfel je nog over wat de juiste boiler is voor jouw huis? Neem dan contact op met onze contact. Zij adviseren je graag.

  Radiatorendiscounter: alles onder 1 dak

  Naast boilers vind je bij ons ook alles als het gaat om radiatoren, vloerverwarming, CV-ketels, airconditioning en waterontharders. Zo bieden wij je een compleet aanbod en kun jij alles in één keer met een paar muisklikken bestellen. Heb je vragen over onze boilers of andere producten? Kom dan langs in onze showroom. We laten graag alle mogelijkheden aan je zien.

  Veelgestelde vragen boilers

  Is een boiler hetzelfde als een geiser?

  Wat is het verschil tussen een boiler en een waterverwarmer?

  Hoe lang gaat een boiler gemiddeld mee?

  Kan je een boiler zelf installeren of moet je een professional inschakelen?

  Hoe kan je een boiler onderhouden?